Gymlek Foreldre & Barn 3-4 år: Dette partiet passer for alle barn i alderen 3-4 år. En forelder eller foresatt er med barnet hele timen. Dette er en fin anledning til å gjøre noe sammen med barnet ditt. Timen legges opp med mye lek og aktiviteter.  Som voksen "turner" er det fint om du stiller i klær du kan bevege deg fritt i. Dette gjelder selvfølgelig også barna.

Gymlek jenter/gutter 5-6 år: Første parti uten foreldre/foresatte. På dette partiet jobbes det mer med turnapparater men lek er fortsatt en del av treningstimen.

Idrettens grunnstige partiene, aldersbestemte partier fra 1-7 klasse: (delt inn i gutte og jente partier) På disse partiene jobbes det med idrettens grunnstige. Det jobbes både med turnapparater, kroppsbeherskelse og styrke.

Aspiranter og oppvisningstropp jenter: Her jobbes det med apparatturn og frittstående. Disse partiet er lukket og man må igjennom ett opptak for å være med. De som ønsker å være med i aspirant eller oppvisningstroppen må belage seg på å trene to ganger i uka. Trening innen annen idrett kan være tellende. De som er med på oppvisningstroppen skal være med å representere Nes Turn ved kretsturnstevne, Årnes dagene og ved vår egen juleavslutning. Andre oppdrag kan komme.

Mix-parti: Parti for både gutter og jenter. Det benyttes i hovedsak airtrack og trampett. 

Aerobic: Programmet er variert og inneholder både kondisjon og styrke. Vi har som mål å:

  1. øke din fysiske form (utholdenhet)
  2. øke styrken
  3. øke bevegeligheten
  4. gi deg glad trening til livlig musikk

Regelmessig utholdenhetstrening har også en positiv effekt i forhold til kroppens blodtrykk, blodsukker og forbrenning. Vår aerobicinstruktør Bente er autorisert av Norges gymnastikk og Turnforbund

Herretrim: Variert trening i et positivt miljø.